Sportski poticaj
Sportski poticaj
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 1391 puta

Sportski poticaj

Zagreb, 30.11.2014. - U Sportskom centru „Mali dom“ u Dubravi održan je u nedjelju osmi malonogometni turnir „Sportski poticaj“ u kojem su sudjelovale ekipe iz kaznionice u Lipovici-Popovači, Udruge za kreativni socijalni rad, Stambene zajednice udruge  Pet plus, EX-ovaca (ekipa bivših terapijskih zajednica),  Odgojnog zavoda u Turopolju i Terapijskog centra Zajednice Susret.

Natjecali su se korisnici iz spomenutih ustanova, zajednica i udruga,  a nakon utakmice druženje je nastavljeno uz ručak. Turnir je organiziran uz financijsku podršku Gradskog ureda za zdravstvo i Lions clubs International-Distric Hrvatska  te Povjerenstva za borbu protiv ovisnosti.

Prema pravilima, sudionici turnira su mogli biti samo korisnici  koji nisu pod supstitucijskom terapijom.

Cilj ovakvih aktivnosti je međusobno upoznavanje djelatnika udruga koje rade s ovisnicima i poticanje kvalitetnije suradnje među udrugama, komunikacije između stručnih djelatnika u udrugama  i samih korisnika kako bi im se osigurala što kvalitetnija podrška. Jedan od ciljeva je i razmjena iskustava među ovisnicima  koji su u tretmanu spomenutih udruga i osoba koje su uspjele dobiti bitku protiv vlastite ovisnosti, kao i prenošenje poruke onima koji su još u ovisnosti kako  je oporavak moguć što se najbolje vidi kroz primjere vlastitih iskustava i svjedočanstava.  Akcije poput ovih svakako doprinose razvijanju bolje suradnje među udrugama,ustanovama i terapijskim zajednicama koje se bave ovisnicima.

Sportski poticaj

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:47
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.