Novosti u Mjerama aktivne politike zapošljavanja HZZ
Hrvatski zavod za zapošljavanje
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 519 puta

Novosti u Mjerama aktivne politike zapošljavanja HZZ

Dana 19. siječnja 2014. godine na stranici Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje objavljen JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja u 2015. godini.

Detaljan pregled Mjera aktivne politike zapošljavanja u 2015. nalazi se na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s lijeve strane-link Mjere za poticanje zapošljavanja-Popis mjera.

Napominjemo da liječeni ovisnici kao ciljana skupina u Mjerama nemaju uvjet duljine boravka u evidenciji 6 mjeseci te da je vraćeno financiranje zapošljavanja u Javnom radu sa 50 % na 100% troškova bruto plaće čime je ponovno otvorena mogućnost većeg zapošljavanja liječenih ovisnika u ovim mjerama.

Ovime obaviještavamo liječene ovisnike, potencijalne poslodavce te ostale zainteresirane sudionike o mjerama, a za više informacija možete se obratiti područnim službama Zavoda za zapošljavanje.
Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:48
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.