Ovisnost-izazovi zajednici
Ovisnost-izazovi zajednici
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 308 puta

Ovisnost-izazovi zajednici

17.03.2015. - Više od 100 tisuća kockara, preko 200 tisuća alkoholičara i više od 30 tisuća službeno evidentiranih ovisnika o drogama, alarmantni su simptomi koji pokazuju da u društvu nešto ne valja. Istaknula je to u utorak navečer Bernardica Juretić, predsjednica HO „Zajednica Susret“ gostujući na tribini „Ovisnost-izazovi zajednici“ održanoj u udruzi zagrebačkih Poljičana„Sveti Jure“u Zagrebu.

Istaknula je važnost rada na prevenciji te poručila kako iz svega postoji izlaz. Dokaz da se iz pakla droge može izaći i krenuti u novi život potkrijepljen je svjedočanstvom korisnice Ivane koja danas nastavlja normalan život posvećen djetetu i radu, nastavku školovanja…

Ovisnici su produkt društva, naglasila je Bernardica Juretić upozoravajući na probleme novih, sintetičkih droga koje za posljedicu imaju pojavu psihičkih oboljenja nakon kojih, na žalost, nema povratka u normalan život.

Nakon tribine održane u organizaciji istaknutog novinara Augustina Bašića, Velikog kneza poljičkoga, a budući je i sama Poljičanka, potpisala je pristupnicu udruzi zagrebačkih Poljičana „Sveti Jure“. 

Ovisnost-izazovi zajednici

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:49
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.