Otvorena vrata Zajednice Susret 2015.
Otvorena vrata Zajednice Susret 2015
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 1129 puta

Otvorena vrata Zajednice Susret 2015.

Povodom Dana otvorenih vrata udruga „Zajednica Susret“ je u petak otvorila vrata udruge predstavnicima Centara za socijalnu skrb, Gradskog ureda za zdravstvo, Gradskog ureda za sport, kulturu i obrazovanje, Ministarstva zdravlja,  Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH, Uprave za zatvorski sustav pri Ministarstvu pravosuđa…

Rad s ovisnicima o opojnim sredstvima, alkoholu, kocki… predstavili smo kroz prezentaciju, a potom smo u neformalnom druženju goste proveli kroz prostorije udruge. Posebno im se dopala prostorija za kreativne radionice u kojoj su predstavljeni ručni radovi naših korisnika koji su na terapijskom programu u komunama.  Dane otvorenih vrata u subotu, drugog dana manifestacije, obilježili smo u društvu s roditeljima naših korisnika i resocijalizantima. Uz kavu i kolače, u opuštenoj atmosferi  razmjenjivala su se iskustva i savjeti do večernjih sati u dvorištu našeg Savjetovališta.    

Dani otvorenih vrata

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:50
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.