Završni susret partnera OLDI projekta u Njemačkoj
Završni susret partnera OLDI projekta u Njemačkoj
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 301 puta

Završni susret partnera OLDI projekta u Njemačkoj

Hagen, 27.05.2015. – Na završnom sastanku partnera OLDI-ja koji se održao od 27. svibnja do 30. svibnja 2015 u Hagenu u Njemačkoj, razgovaralo se o dosadašnjoj suradnji i provedenim aktivnostima. Partneri su izrazili zadovoljstvo učinjenim i dinamikom svih provedenih aktivnosti. Predstavnici iz zemalja partnera u projektu (Njemačka, Švicarska, Danska, Slovačka i Hrvatska) izvijestili su o aktivnostima koje su proveli u svojim organizacijama i državama.

 

Partneri su izrazili želju za nastavkom suradnje u okviru projekta Erasmus +, te su razmatrali konkretnije mogućnosti nastavka suradnje pokušavajući iznaći temeljne ciljeve kojima bi se slijedeći projekt bavio.

Kako je običaj da svaka zemlja domaćin gostima pokaže i nešto od aktivnosti koje su vezane uz tematiku projekta, domaćin je organizirao obilazak kuće „Lusa“ u kojoj su smješteni kronični stariji ovisnici gdje su se mogli uvjeriti kako izgleda model skrbi za starije ovisnike.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:50
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.