• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 5 puta

Završena edukacija o korištenju i upravljanju društvenim mrežama

Završena edukacija o korištenju i upravljanju društvenim mrežama

Zagreb, 1. lipnja 2022. – Završili smo petodnevno provođenje edukacije Korištenje i upravljanje društvenim mrežama u sklopu elementa 1 Jačanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva, na projektu „Nauči me, osnaži me, vodi me!“ (UP.04.2.1.11.0399). Edukacija je bila namijenjena za osam zaposlenika i predstavnika prijavitelja Udruge roditelja Zajednica Susret Zagreb i partnera Humanitarne organizacije Zajednica Susret i održavala se pet dana u trajanju po osam sati. Teme održane edukacije, koje su zaintrigirale naše zaposlenike i predstavnike bile su: Koje društvene mreže koristiti s obzirom na djelatnost rada, Kako dizajnirati vizuale profila na društvenim mrežama; Kako objaviti ciljani sadržaj; Komunikacija na društvenim mrežama; Praćenje rezultata komunikacije i marketinga na društvenim mrežama; Kako odgovoriti na kriznu situaciju na društvenim mrežama; Kako izvući najbolje iz krize i nastaviti graditi imidž; Kako usmjeriti kampanju na društvenim mrežama u smjeru ostvarivanja zadanih ciljeva. Osim predavanja vezanih uz temu korištenja i upravljanja društvenim mrežama, zaposlenici i predstavnici udruga prijavitelja i partnera praktično su vježbali na radionicama, a svaki od njih prošao je individualne praktične vježbe s edukatorom.

Zaključna ocjena svih osam polaznika edukacije je ta da im je edukacija itekako bila korisna, da ih je naučila novim znanjima i vještinama i maksimalnom korištenju društvenih mreža koje će im koristiti u daljnjem radu u udrugama i s korisnicima. Iako su svi polaznici edukacije imali osnovna i privatna iskustva vezana uz neku od društvenih mreža, nisu znali kako promovirati kampanje ili neke druge ciljeve na društvenim mrežama, kako krizno komunicirati ili poslati jasnu poruku ciljanoj publici. Naglasak su stavili na dio koji se odnosi na praćenje rezultata komunikacije i marketinga na društvenim mrežama koje im je potrebno u svakodnevnom radu, a o čemu nisu imali potrebna znanja.

Edukaciju je održala agencija Communicato, odnosno stariji savjetnik u agenciji i stručnjak za komunikacijsko savjetovanje Krešimir Sočković. Sočković iza sebe ima dvadeset godina iskustva u novinarstvu, na radiju, televiziji i u tisku te deset godina rada na osobnim treninzima za javne nastupe, pripremi strategija razvoja i medijskog brendinga.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 15 Rujan 2022 20:44
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.