"Benjamin" u travnju 2021.

U sklopu programa „Benjamin“ financiranog od Ministarstva zdravstva održali smo u travnju  zabavnu radionicu „Glazbeni kviz“ u Caritasovoj kući za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi „Emaus“. Djeca su se natjecala u timovima, a pobjednik kviza je bio tim koji je imao više točnih odgovora. Pobjednički tim je dobio i simboličnu nagradu. Pitanja na glazbenom kvizu su se odnosila na modernu glazbu, bezvremenske klasike, domaću glazbu…

Tijekom mjeseca smo održali i nekoliko sastanaka s potencijalnim suradnicima u programu s kojima očekujemo ostvarivanje suradnje na dobrobit ciljane skupine našeg programa, djece u dobi od 14 do 23 godine.

U Savjetovalištu se svaki mjesec održavaju radionice roditeljskih vještina na kojima roditelji stječu nova znanja i vještine vezane uz svoj odnos s djecom.

Kroz program  “Benjamin” također kontinuirano obavljamo individualna i obiteljska savjetovanja s korisnicima koji imaju potrebu za razgovorom.

Program „Benjamin“ provodimo u partnerstvu s Udrugom sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mlade te u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zagreb.

Cilj programa je prevencija svih ovisnosti (alkohol, droga, kocka, igre na sreću, računalne igre, internet)  i ostalih rizičnih ponašanja.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Veljača 2022 16:04
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.