• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 86 puta

"Novi početak" kroz srpanj i kolovoz

"Novi početak" kroz srpanj i kolovoz

Kroz srpanj i kolovoz smo na programu „Novi početak“ redovno provodili individualna i obiteljska savjetovanja s našim postojećim i novim korisnicima. Sastanci projektnog tima su se također kontinuirano održavali.

Kako je i predviđeno planom aktivnosti, srpanj i kolovoz su obilježeni ljetnom stankom s  psihološkim i sociopedagoškim grupama i grupama samopomoći, kako za korisnike, tako i za roditelje i druge članove obitelji korisnika, kao i pauza s aktivnostima „Družionice“ i „Filmske večeri“.

Zadnji dan kolovoza smo održali aktivnost „Velike vijesti“ koja je namijenjena povećanju općeg znanja, podizanju kulture i kritičkog razmišljanja naših korisnika.

U rujnu nastavljamo sa svim predviđenim aktivnostima, kao i s psihološkim i sociopedagoškim grupama i grupama samopomoći za korisnike, roditelje i druge članove obitelji korisnika. Prva grupa će se održati u srijedu, 01.09. u 18h, a bit će namijenjena roditeljima i drugim članovima obitelji, dok će se grupa za korisnike održati u srijedu 08.09. u 18h.

„Novi početak“ je program namijenjen ovisnicima i bivšim ovisnicima te članovima njihovih obitelji, a cilj mu je poboljšanje provedbe projekta resocijalizacije, smanjenje stigmatizacije te što uspješnija reintegracija u društvenu zajednicu i obitelj.

Uspješno ga provodimo od 2012. godine uz financijsku potporu ondašnjeg Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, današnjeg Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.  

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Rujan 2021 14:54
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.