• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 544 puta

"Novi početak" kroz lipanj 2021.

U lipnju smo održali četiri grupe psiholoških i sociopedagoških grupa i grupa samopomoći za korisnike te organizirali iste grupe samopomoći za roditelje i druge članove obitelji naših korisnika.

Kroz srpanj i kolovoz slijedi ljetna stanka, a aktivnost se nastavlja na jesen. Bez obzira na stanku u održavanju grupa, nastavljamo rad  tijekom srpnja i kolovoza kroz provođenje individualnih i obiteljskih savjetovanja.

Ovaj mjesec smo također održali i „Družionicu“ s korisnicima, koju smo organizirali u našem savjetovalištu u Zagrebu, gdje smo se  na zadovoljstvo svih družili uz hranu i piće. Našim korisnicima je „Družionica“ najdraža aktivnost „Novog početka“ na koju se uvijek rado odazovu.

U srpnju nastavljamo s aktivnostima „Novog početka“ koje su predviđene planom.

„Novi početak“ je namijenjen ovisnicima i bivšim ovisnicima te članovima njihovih obitelji, a cilj mu je poboljšanje provedbe projekta resocijalizacije, smanjenje stigmatizacije te što uspješnija reintegracija u društvenu zajednicu i obitelj.

Uspješno ga provodimo od 2012. godine uz financijsku potporu ondašnjeg Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku,današnjeg Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.  

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Veljača 2022 16:07
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.