• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 80 puta

Održana 2. debata kao dio aktivnosti projekta "Neću biti ROBoT"

U četvrtak, 06.05. 2021., održali smo i drugu debatu između dvije osnovne škole kao dio aktivnosti iz projekta "Neću biti ROBoT"

Učenici OŠ Cvjetno naselje i učenici OŠ Trnjanska sučelili su se u debati u prostorijama OŠ Cvjetno naselje, kojoj i ovim putem zahvaljujemo na susretljivosti i odličnoj organizaciji unatoč trenutnoj epidemiološkoj situaciji.
Afirmacijska i negacijska grupa izvrsnim su argumentima (o)branili tezu "Nasilje na društvenim mrežama utječe na školski uspjeh".
Pobijedili su učenici OŠ Cvjetno naselje iako su se i učenici OŠ Trnjanska izvrsno pripremili za obranu svojih argumenata.
Hvala učenicima i stručnim suradnicima škola na trudu i angažmanu.
Zahvaljujemo i ocjenjivačkoj komisiji, Ivani Sučić , Dariji Jeger i Silvana Oruč Ivoš, na sudjelovanju. Pomogli su svojim ocjenjivačkim iskustvom u vrednovanju njihove pripreme i truda.
Projekt "Neću biti ROBoT" je opravdao smisao promišljanja o ovisnostima modernog vremena u kojima svakako prednjače online ovisnosti o raznim "ekranima". Sudionici debate su se odlično pripremili, argumentirano su branili stajališta, a stavove su potkrijepili istraživanjima.
Nastavljamo sa sljedećom, ujedno i posljednjom debatom između OŠ Matka Laginje i OŠ Rapska.
Projekt "Neću biti ROBoT" provodi se uz većinsku financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, te uz sufinanciranje Grada Zagreba.
Poslijednja izmjena dana Utorak, 11 Svibanj 2021 11:57
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.