• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 1035 puta

Aktivnosti "Novog Početka" u travnju 2021.

Izrada ukrasa uoči Uskrsa obilježila je mjesec travanj kroz „Družionice“ kao jednu od aktivnosti programa „Novi početak“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Kroz „Družionice“ s korisnicima također redovito posjećujemo i kina, kazališta te druga događanja, a ovaj mjesec smo u Cinestaru  gledali „Nobody“, akcijski film s Bobom Odenkirkom u glavnoj ulozi, koji u osvetničkom pohodu brani obitelj od ruske mafije.

U sklopu navedenog programa svaku drugu srijedu u popodnevnim satima održavamo psihološke i sociopedagoške grupe i grupe samopomoći kako za korisnike tako i za  roditelje i članove obitelji korisnika. Neke od tema koje su se obrađivale na grupama ovaj mjesec su bile: „Hobiji i slobodne aktivnosti“, „Pristup i metode osnaživanja“, „ Kako se boriti kad plan „A“ ne upali?“ itd.

Osim navedenih aktivnosti, tijekom travnja je održana i radionica roditeljskih vještina za ovisnike koji su roditelji u Terapijskom centru Cista Velika, te aktivnost „Velike vijesti“ na kojoj se s korisnicima uobičajeno obrađuje tema/vijest koja je trenutno aktualna u Hrvatskoj i svijetu te se potiče rasprava o temi.

U svibnju nastavljamo s aktivnostima „Novog Početka“.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Veljača 2022 16:07
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.