• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 990 puta

Tribina Zajednice Susret

Tribina povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti 

Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ povodom obilježavanja Međunarodnog mjeseca borbe protiv ovisnosti organizira tribinu pod nazivom „Problem zlouporabe opojnih sredstava kod djece i mladih na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije“ koja će se održati u ponedjeljak, 14. prosinca 2015. g.  u prostorijama Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27 s početkom  13:00 sati.

 

 

Program tribine:

- Bernardica Juretić, mag. psih. predsjednica Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“, predavanje „Djeca i mladi u tretmanu u Zajednici Susret“  s posebnim osvrtom na Grad Zagreb i Zagrebačku županiju.

- Ivana Portolan Pajić, dr. med. voditeljica Odjela za zdravstvo, predstavljanje aktivnosti prevencije i suzbijanja zlouporabe opojnih sredstava među mladima u Gradu Zagrebu.

- Mirjana Orban, dr. med. spec. psihijatar, voditeljica službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti, Nastavni zavod za javno zdravstvo Andrija Štampar,  prezentacija  „Tretman djece i mladih, konzumenata opojnih sredstava, u službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti“.

- Davorka Lalić Lukač, prof.soc.pedagogije, Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež (viša stručna savjetnica na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu), izlaganje "Droga - maloljetnici, mlađi punoljetnici“.

- Željko Petković, univ. spec. crim. ravnatelj Ureda za suzbijanje zlouporabe droga, prezentacija "Trendovi i politika suzbijanja zlouporabe droga s osvrtom na problematiku novih droga posebice kod djece i mladih."

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:53
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.