• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 1940 puta

Problem ovisnosti kod djece i mladih

Mjesec borbe protiv ovisnosti završno smo obilježili 14.12.2015.  tribinom "Problem zlouporabe opojnih sredstava djece i mladih na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije" koji je u organizaciji HO Zajednica Susret održan u Tribinama Grada Zagreba.

O problemima su govorili sudionici tribine : Bernardica Juretić, predsjednica Humanitarne organizacije Zajednica Susret , dr. Mirjana Orban,voditeljica Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti, Davorka Lalić Lukač iz Udruge sudaca za mladež,obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež te Željko Petković,ravnatelj Vladinog ureda za suzbijanje zlouporabe opojnih droga.

O problemima  djece i mladih u tretmanu u „Zajednici Susret“  s posebnim osvrtom na Grad Zagreb i Zagrebačku županiju govorila je Bernardica Juretić, dok dr. Mirjana Orban, spec. psihijatar održala  prezentaciju  „Tretman djece i mladih, konzumenata opojnih sredstava, u službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti“.Davorka Lalić Lukač, prof.soc.pedagogije iz  Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež ukazala je na probleme droge kod maloljetnika i mlađih punoljetnika, dok je Željko Petković, ravnatelj Ureda za suzbijanje zlouporabe droga održao prezentaciju "Trendovi i politika suzbijanja zlouporabe droga s osvrtom na problematiku novih droga posebice kod djece i mladih".

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:53
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.