• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 674 puta

Okrugli stol u Zajednici Susret: Resocijalizacija u doba korone!

Danas je u sklopu programa Novi početak i povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti održan Okrugli stol na temu „Resocijalizacija ovisnika u vrijeme epidemije bolesti COVID-19“. Na Okruglom stolu sudjelovali su stručnjaci iz Službe za suzbijanje zlouporabe droga pri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, stručnjaci s Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje, iz zatvorskog sustava – Sektora za probaciju, Centra za socijalnu skrb Zagreb te Doma za ovisnike ZAJEDNICA SUSRET.

Ove godine našli smo se u novoj i nepoznatoj situaciji pogođeni epidemijom korona virusa što je zasigurno utjecalo na sve nas, naš rad i na naše korisnike te je cilj Okruglog stola bila upravo razmjena iskustava stručnjaka o navedenoj problematici. Nakon iznesenih iskustava o radu u različitim institucijama, zaključili smo da smo se svi morali prilagoditi okolnostima, pronaći alternativne načine rada s korisnicima te da je, bez obzira na situaciju pandemije, najvažnije pokazati našim korisnicima da smo tu za njih kad im je to potrebno, pa barem i pod zaštitnom maskom ili putem telefona.

S obzirom na epidemiološku situaciju i preporuke, Okrugli stol održan je online, putem Zoom platforme.

Zahvaljujemo na sudjelovanju i razmjenu iskustava!

Poslijednja izmjena dana Utorak, 08 Prosinac 2020 17:19
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.