• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 1094 puta

Neću biti ROBoT!

Dana 22. rujna 2020. održan je jedan od mnogih sastanaka u OŠ Cvjetno naselje i to u sklopu projekta Neću biti ROBoT! S ravnateljicom i stručnom suradnicom škole dogovarali smo daljnje korake vezane za provođenje projekta u kojem sudjeluju učenici viših razreda.

Isto tako, nastavljamo dogovore oko izvođenja aktivnosti po ostalim osnovnim školama uključenim u projekt.  Osim Oš Cvjetno naselje, škole koje sudjeluju su: OŠ Jure Kaštelan, OŠ Trnjanska, OŠ Rapska, OŠ Grigora Viteza, OŠ Matka Laginje.

Aktivnosti koje su planirane u narednom periodu uključuju predavanja za učenike viših razreda s temom ovisnosti o računalima i Internetu te elektroničkom nasilju nad i među djecom, predavanje za roditelje s istom temom te upoznavanje stručnih suradnika škola s ovom temom i dosadašnjim rezultatima projekta.
U pripremi su i radionice u kojima će se učenici viših razreda pripremati za održavanje debate u prvom i drugom polugodištu.

Sa svim školama smo ostvarili izuzetno dobru suradnju unatoč okolnostima vezanim za koronavirus. Sve aktivnosti maksimalno ćemo prilagođavati preporukama Nacionalnog stožera, ali vodeći računa o tome da djeca dobiju sve informacije o ovoj osjetljivoj tematici.

Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, koji traje do 31. svibnja 2021. te Grada Zagreba, koji traje do 31.12.2020.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 29 Rujan 2020 12:03
(1 Glasaj)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.