• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 849 puta

Mišljenje stručnjaka o posljedicama pandemije na mlade koji su u riziku od ovisnosti

Za vrijeme pandemije virusa COVID-19, kao iznenadne situacije u kojoj su nas snašli mnogi izazovi i u kojoj smo se svi morali prilagoditi, u razgovoru s našim partnerima na programu „Benjamin“ – Udrugom sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež, pojavila se potreba za razmjenom iskustava stručnjaka za mlade s rizičnim ponašanjima, vezano za utjecaj same pandemije na korisnike.

Udruga partner je kontaktirala stručnjake te ih zatražila da napišu kratko izvješće o svom poslu s mladima te da iznesu svoje mišljenje o tome kako je epidemija COVID-a utjecala na mlade s kojima rade i kakve posljedice očekuju. Izvješća stručnjaka pročitajte na linkovima: 

Cilj programa Benjamin je suzbijanje i sprječavanje pojave ovisnosti među djecom i mladima te rizičnog ponašanja djece i mladih vezano uz eksperimentiranje sa sredstvima ovisnosti. Financiran je od strane Ministarstva zdravstva, a provodit će se od 1.1.2020. do 31.12. 2022. Kroz ovaj program, udruga partner nastoji informirati i povezivati stručne osobe iz kruga suradničkih ustanova koji rade s djecom i mladima, a s ciljem ostvarivanja suradnje i povećanja broja korisnika na programu.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 15 Srpanj 2020 15:20
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.