• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 920 puta

Stručna edukacija “Koncept životnih vještina u tretmanu ovisnosti – platforma za suradnju i put za socijalnu inkluziju”

U okviru europskog projekta “Puzzle” – povećanje zapošljivosti liječenih ovisnika, Udruga za pomoć ovisnicima “Vida” iz Rijeke, u partnerstvu s Humanitarnom organizacijom Zajednica Susret, organizira dvodnevnu stručnu edukaciju „Koncept životnih vještina u tretmanu ovisnosti – platforma za suradnju i put za socijalnu inkluziju“, namijenjenu stručnjacima uključenima u liječenje, rehabilitaciju i resocijalizaciju ovisnika te ostalim stručnim radnicima koji u svom radu dolaze u dodir s ovom ciljanom skupinom.
Udruga „Vida“ poziva sve stručne radnike zaposlene u javnim ustanovama ili nevladinim organizacijama (centri za socijalnu skrb, probacijski uredi, liječnici obiteljske medicine, udruge za beskućnike i sl.) da se prijave na stručnu edukaciju usmjerenu diseminaciji znanja o suvremenim metodama procjene i planiranja intervencija u odnosu na ovisnike koje se zasnivaju na biopsihosocijalnoj paradigmi, konceptu oporavka i povećanju funkcionalnosti. Cilj nam je povećati razumijevanje kompleksne problematike vezane uz ovisnosti, poglavito u područjima relevantnim za radnu i socijalnu integraciju. Prvi dan otvoren je za sve zainteresirane stručnjake, dok je drugi dan usmjeren osobama koje direktno rade s ovisnicima u procesu liječenja, rehabilitacije i resocijalizacije (partnerima i suradnicima na provedbi projekta “Puzzle”).
 
Edukacija će se održati 28. i 29. veljače 2020. godine u prostoru Humanitarne organizacije Zajednica Susret (Cvjetno naselje 17a, Zagreb).
 
Na stručnoj edukaciji učesnicima će se u uvodnom govoru obratiti predsjednica Udruge „Vida“ Sanja Filipović, dipl.psih.,prof. dok će edukaciju voditi stručne djelatnice Udruge „Vida“ Ivona Mladina, dipl.psih.,prof. i Karla Glažar, mag.paed.soc..
 
Za prijavu, potrebno je ispuniti i dostaviti Prijavni obrazac te Izjavu o radu stručnjaka s pripadnicima marginaliziranih skupina (koju je potrebno ovjeriti potpisom poslodavca i pečatom organizacije/ustanove). Prijavni obrazac i Izjavu potrebno je dostaviti na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 25. veljače 2020. godine.

Prijavni obrazac preuzmite ovdje

Izjavu o radu stručnjaka s pripadnicima marginaliziranih skupina

Poslijednja izmjena dana Utorak, 24 Ožujak 2020 12:57
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.