• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 278 puta

Dani otvorenih vrata udruga 2016

Kao i svake godine Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ pridružuje se udrugama širom Hrvatske u godišnjoj manifestaciji obilježavanja „Dana otvorenih vrata udruga“ koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

 

Stoga Vas i ovim putem pozivamo u Zajednica Susret na adresu II. Cvjetno naselje 17a, Zagreb gdje smo pripremili sljedeće aktivnosti:

  • utorak, 24.5.2016. godine od 13.00. do 15.00. sati predstaviti ćemo rad udruge i aktualne projekte kroz prezentaciju i podjelu promotivnih materijala
  • srijeda 25.5.2016. godine od 16.00. do 20.00. sati organizirati ćemo druženje naših korisnika, kako roditelja tako i rehabilitiranih ovisnika  te drugih zainteresiranih osoba u Savjetovalištu. Taj dan ćemo upriličiti i promotivnu izložbu radova izrađenih vrijednim rukama naših korisnika. Ručne radove će građani, roditelji i posjetitelji moći kupiti po simboličnim cijenama, a sav prihod ide u dobrotvorne svrhe za naše korisnike.

Veselimo se Vašem dolasku!

Zajednica Susret

Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:54
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.