• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 915 puta

Individualni savjeti za pomoć korisnicima

Individualni savjetodavni rad s korisnicima u sklopu projekta „Lutke na koncu“, koji se već petu godinu financira sredstvima Zagrebačke županije, održavati će se u Savjetovalištu Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“ u Zagrebu i tijekom 2018. godine. U 2017. godini naši korisnici su pokazali veliko zanimanje za savjete vezane uz pružanje pomoći i podrške u ostvarivanju prava na zdravstvenu zaštitu, prava pri zavodu za zapošljavanje te prava i usluga u sustavu socijalne skrbi.

Isto tako, korisnici su postavljali pitanja koja se tiču podrške i pomoći kod uključivanja na tržište rada poput pisanja životopisa, pretraživanje oglasnika za zapošljavanje i slično.

Kao i u svim prijašnjima aktivnostima projekta „Lutke na koncu“ kroz ovu aktivnost korisnicima su na raspolaganju bila sredstva udruge; telefon, računala, internet. Djelatnici Udruge i voditelji aktivnosti informirali su ih o njihovim pravima, te mogućnostima konkretne pomoći u vidu pratnje do bilo koje institucije u kojoj trebaju ostvariti neka od svojih prava.

Pozivamo sve zainteresirane korisnike da se jave na telefon 01/6040198 i rezerviraju svoj termin.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 21 Studeni 2019 13:10
(1 Glasaj)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.