• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 1037 puta

Tribina "Mladi i ovisnost"

Pozivamo Vas na javnu tribinu koju organizira Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mlad, partner na projektu Novi Benjamin a koji finacira Ministarstvo zdravlja a na temu:

MLADI I OVISNOST
koja će se održati 16. lipnja 2016. godine, od 13,00 do 15,00 sati
Zagreb, Kaptol 27.

Pozivamo vas da prisustvujete stručnom skupu odnosno javnoj tribini o prevenciji ovisnosti djece i mladih o drogi, alkoholu, kocki, nikotinu, online ovisnostima i rizičnom ponašanju. Različita sredstva ovisnosti dostupnija su nego ikad pogotovo djeci i mladima u odrastanju koji su kao posebno ranjiva skupina izloženi riziku stvaranja ovisnosti. Zbog toga je potrebno ovu dobnu skupinu staviti u fokus stručnog djelovanja te povezati sve dionike u prevenciji ovisnosti poput institucija i organizacija civilnog društva koji rade s djecom i mladima. O tome kakva je slika našeg društva i na koje načine možemo pomoći djeci i mladima u rizičnom ponašanju i prevenciji ovisnosti govorit će:  

1.       Ksenija Butorac- Visoka policijska škola MUP-a RH

2.       Marijana Majdak- Pravni fakultet, Studij soc. rada

3.       Andreja Radić- Zavoda za javno zdravstvo Grada Zagreba

4.       Dina Drozdek- Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“   

Moderatorica okruglog stola bit će:  Lana Petö Kujundžić, sutkinja Županijskog suda u Zagrebu.

Pozivaju se: obiteljski suci, odvjetnici, pravobranitelji, odgajatelji, suci prekršajnih sudova, suci kaznenih odjela, državni odvjetnici, socijalni radnici, socijalni pedagozi, suci za mladež, policajci, učitelji, nastavnici, profesori, stručni suradnici za mladež, savjetnici, stručnjaci za djecu i mlade, predstavnici vladinih i nevladinih organizacija i studenti društvenih znanosti.
Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Rujan 2016 20:54
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.