• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 18 puta

Tehnologija je fora ali igrati se mora

Tehnologija je fora, ali igrati se mora!

U utorak, 26.lipnja 2018. g. obilježava se Međunarodni dan borbe protiv droga i nezakonitog trgovanja drogama. Zajednica Susret se već 27 godina bavi prevencijom i tretmanom raznih oblika ovisnosti. Počela je radom s ovisnicima o opojnim drogama, ali je svoje djelovanje proširila i na kocku, alkohol, nove droge i nove oblike ovisnosti.
Ove godine, obilježavajući međunarodni dan borbe protiv droge i nezakonitog trgovanja drogama, želimo skrenuti pažnju na suvremeni problem ovisnosti o tehnologijama na koju stručnjaci upozoravaju kao ozbiljnu ovisnost novog vremena.

Dragi svi,
pozivamo vas u utorak 26.6.2018. na edukativnu radionicu za djecu pod nazivom 
"Tehnologija je fora, ali igrati se mora"

MJESTO:Humanitarna organizacija Zajednica Susret, II Cvjetno naselje 17a
VRIJEME: od 11 do 13 sati

Igraonica je dio naše kampànje "Neću biti ROBoT", a cilj nam je kompjutore zamijeniti igralištima.

Kroz mjesec srpanj i kolovoz u Zajednici Susret održavat će se igraonica za djecu, svaki radni dan od 10 do 14 sati. Igraonica je besplatna, a djeca će biti pod nadzorom stručnih osoba te će uz igru i zabavu pokušati naučiti nešto novo.

Molimo da nam se najavite na broj 01/ 6040 198.

Veselimo se druženju i tijekom ljeta!

Tim Humanitarne organizacije Zajednica Susret

"Tehnologija je fora, ali igrati se mora" znakovita je poruka učenika 2. razreda Osnovne škole Cvjetno naselje u kojoj smo prije mjesec dana započeli kampanju "Neću biti ROBoT" . Kampanjom želimo osvijestiti problem ovisnosti o tehnologiji, provodit ćemo ju u 13 zagrebačkih osnovnih škola uz potporu Ministarstva obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje, Grada Zagreba, Pravobraniteljice za djecu, ERF-a, Vladinog ureda za suzbijanje zlouporabe droga i Povjerenstva Grada Zagreba za prevenciju i suzbijanje zlouporabe droga te drugih oblika ovisnosti.

Dovedite djecu na poučno druženje bez kompjutora!

S radošću vas očekuje Zajednica Susret!

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Lipanj 2018 10:56
(0 glasova)

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.