• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 69 puta

Likovna kolonija u Terapijskom centru Ivanovac

Humanitarna organizacija Zajednica Susret organizirala je subotu u Terapijskom centru Ivanovac kraj Okučana likovnu koloniju u kojoj je sudjelovalo 26 slikara.

U idiličnom Ivanovcu nastala su prekrasna slikarska djela, a umjetnici su svojom nazočnošću i plemenitim činom nastale umjetnine darovali Zajednici Susret i time dali doprinos borbi protiv ovisnosti i poboljšanju života rada korisnika i djelatnika ovog terapijskog centra.
Likovna kolonija održana je uz donatorsku pomoć Čazmatransa - Nova d.o.o., koji se time upisao u našu Knjigu donatora i podupiratelja Zajednice Susret.
Zahvaljujemo svima što su otvorenog srca, bez predrasuda i stigme, prihvatili poziv za sudjelovanje, poklonili svoje vrijeme, talent i umjetnički rad, čime su ujedno postali naši ambasadori i donatori, koji svojim moralnim kvalitetama nadahnjuju i druge da se posvete humanitarnom radu i pomaganju osobama kojima je to potrebno.

Likovnoj koloniji su nazočili: Koraljka Rajn, Mladen Rajn, Branka Kopeti, Renata Facan pl. Kušec, Ana Cerovski, Stjepan Katić, Živko Toplak, Mira Ivanković, Božidar Škofač, Slavko Blažeković Kilača, Frane Radak, Marija Pukec Žigić, Ivica Kiš, Mate Turić Mata CROata, Stanko Špoljarić. Među slikarima koji nisu nazočili koloniji, a daruju nam svoja djela su: Mato Jurković, Marija Božić, Dijana Mlinarić Daić, Mirjana Marković, Zlatko Čular Telef, Mercedes Bratoš, Milivoj Svoboda, Olena Sokolovska, Oto Kraml, Željko Pribanić, Ivan Vlašić.

 

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Svibanj 2018 15:36
(0 glasova)

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.