• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 3254 puta

Likovna kolonija u Terapijskom centru Ivanovac

Humanitarna organizacija Zajednica Susret organizirala je subotu u Terapijskom centru Ivanovac kraj Okučana likovnu koloniju u kojoj je sudjelovalo 26 slikara.

U idiličnom Ivanovcu nastala su prekrasna slikarska djela, a umjetnici su svojom nazočnošću i plemenitim činom nastale umjetnine darovali Zajednici Susret i time dali doprinos borbi protiv ovisnosti i poboljšanju života rada korisnika i djelatnika ovog terapijskog centra.
Likovna kolonija održana je uz donatorsku pomoć Čazmatransa - Nova d.o.o., koji se time upisao u našu Knjigu donatora i podupiratelja Zajednice Susret.
Zahvaljujemo svima što su otvorenog srca, bez predrasuda i stigme, prihvatili poziv za sudjelovanje, poklonili svoje vrijeme, talent i umjetnički rad, čime su ujedno postali naši ambasadori i donatori, koji svojim moralnim kvalitetama nadahnjuju i druge da se posvete humanitarnom radu i pomaganju osobama kojima je to potrebno.

Likovnoj koloniji su nazočili: Koraljka Rajn, Mladen Rajn, Branka Kopeti, Renata Facan pl. Kušec, Ana Cerovski, Stjepan Katić, Živko Toplak, Mira Ivanković, Božidar Škofač, Slavko Blažeković Kilača, Frane Radak, Marija Pukec Žigić, Ivica Kiš, Mate Turić Mata CROata, Stanko Špoljarić. Među slikarima koji nisu nazočili koloniji, a daruju nam svoja djela su: Mato Jurković, Marija Božić, Dijana Mlinarić Daić, Mirjana Marković, Zlatko Čular Telef, Mercedes Bratoš, Milivoj Svoboda, Olena Sokolovska, Oto Kraml, Željko Pribanić, Ivan Vlašić.

 

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 23:25
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.