• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 216 puta

25 godina Zajednice Susret

Poštovani,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na svečanu proslavu 25.-te obljetnice Zajednice Suset koja će se održati 15.12.2017. u Vili Dalmacija u Splitu s početkom u 12,00 sati.

U blagdanskom ozračju i druženju s prijateljima, simpatizerima i podupirateljima obilježite ćemo četvrt stoljeća rada i postojanja Zajednice Susret, a proslava ovog značajnog jubileja odvija se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. 

Nadamo se da ćete se odazvati pozviu i uveličati našu svečanost.

S radošću Vas očekujemo!

Zajednica Susret

Poslijednja izmjena dana Petak, 22 Prosinac 2017 07:51
(0 glasova)

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.