Humanitarni koncert „Živote, dobar ti dan!“

 

Humanitarni koncert „Živote, dobar ti dan!“

Humanitarna organizacija Zajednica Susret i Grad Zadar, u utorak , 5. prosinca  2017. godine  u 19,30 sati organiziraju humanitarni koncert u dvorani Jazine u povodu Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

Pod geslom „Mladi za mlade“ nastupaju natjecatelji  popularnog glazbenog pjevačkog showa The Voice – Dino Petrić i Mateja Božić Angie.

Koncert pod nazivom „ Živote, dobar ti dan!“ namijenjen je srednjoškolcima, a njime želimo skrenuti  pozornost na rastuću problematiku svih oblika ovisnosti među mladima. Prihod ostvaren prodajom donacijskih kupona po cijeni od simboličnih 20 kuna bit će usmjeren na Zajednicu Susret – prvu terapijsku zajednicu u Republici Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi za probleme ovisnosti,  a povodom obilježavanja njezine  25.-te godišnjice rada . Jubilej Zajednice Susret obilježava se tijekom cijele godine pod pokroviteljstvom predsjednice RH  Kolinde Grabar Kitarović.

Humanitarna akcija usmjerene na koncerte za srednjoškolce nastavit će se  u svim većim gradovima u Hrvatskoj, a sav prihod od donacijskih ulaznica namijenjen je za obnovu dvaju terapijskih centara Zajednice Susret - Ciste Velike kraj Splita i Ivanovca kod Okučana.

Akciju podupiru Ministarstvo znanosti i obrazovanja i  Agencije za obrazovanje.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 01 Prosinac 2017 09:40
(0 glasova)

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.