Zajednica Susret u Mjesecu borbe protiv ovisnosti

 

Mjesec borbe protiv ovisnosti Zajednica Susret započela je promocijom monografije „25 godina Zajednice Susret“.  Monografija je promovirana na Interliberu, a tijekom studenog i prosinca promovirat će se u kaznionici u Glini te zagrebačkim knjižnicama.

Velikogorički dječji vrtići, te dvije osnovne škole u Zagrebu i Splitu tijekom obilježavanja međunarodnog mjeseca borbe protiv ovisnosti prikupljat će  donaciju za korisnike terapijskih centara Zajednice Susret. Donacija će biti simbolični dar svakog djeteta u vidu higijenskih potrepština  nekom od naših korisnika.

TC Cista i Ivanovac posebno su aktivni u mjesecu borbe protiv ovisnosti. U Terapijskom centru Ivanovac održat će se sportske i kreativne radionice u izvođenju vanjskih suradnika Zajednice Susret, te predavanje dr.  Luke Maršića iz zagrebačke bolnice Sestara milosrdnica s kojom uspješno surađujemo dugi niz godina.

TC Cista Velika i Savjetovalište zajednice Susret u Splitu organiziraju promotivne štandove svake nedjelje ispred crkve Gospe od zdravlja u Splitu kao i u trgovačkom centru Joker.

U klubu mladih „Kocka“  predstavit ćemo „bubnjanje u krugu“ kao dio terapijskih aktivnosti koje provodimo, a u našem splitskom savjetovalištu svake druge srijede organiziramo radionice izrade božićnih ukrasa u koje ćemo uključiti djecu naših korisnika.

Psihologinja iz Terapijskog zajednice „Izvor“ s Plehana i voditeljica njihovog savjetovališta u Sarajevu,  boravit će u našoj komuni u Cisti Velikoj radi dodatne edukacije kroz  program „Projekt Čovjek“ koji ZS  uspješno provodi četvrt stoljeća.  Priznanje je to Zajednici Susret kao oglednom primjeru dobre prakse  i referentnoj adresi u području ovisnosti.

Upravo u mjesecu borbe protiv ovisnosti  pokrećemo seriju humanitarnih koncerata  pod motom „Živote dobar ti dan“ . Pjevat će „mladi za mlade“, Dino Petrić i Matea Božić Angie, finalisti  televizijskog  showa HTV-a  „The Voice“. Koncerti će se održati u Zadru, Velikoj Gorici, Šibeniku i svim većim hrvatskim gradovima, a  dio su cjelokupne akcije obilježavanja jubilarnih četvrt stoljeća rada Zajednice Susret koja se odvija pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. Koncerti su namijenjeni srednjoškolskoj populaciji, ulaznica je simboličnih 20,00 kuna, a prikupljeni novac namijenjen je podizanju kvalitete života i rada naših korisnika.  

Završna svečanost posvećena 25.-toj obljetnici Zajednice Susret održat će se 15. prosinca ove godine u Splitu u nazočnosti brojnih podupiratelja, suradnika, korisnika, djelatnika i prijatelja Zajednice Susret

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 21 Studeni 2017 15:05
(0 glasova)

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.