Zajednica Susret kod biskupa Škvorčevića
Zajednica Susret kod biskupa Škvorčevića
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 418 puta

Zajednica Susret kod biskupa Škvorčevića

U Biskupskom domu u Požegi biskup Antun Škvorčević primio je u četvrtak, 5. listopada Suzanu Horvat Kutle, ravnateljicu Doma za ovisnike Zajednica Susret.

Ravnateljica je biskupa upoznala sa stanjem terapijskoga centra u Ivanovcu koji trenutno ima oko dvadesetak korisnika te mu predstavila projekte putem kojih se želi poboljšati uvjete rada Zajednice i povećati broj rehabilitiranih ovisnika.

Zahvalila je biskupu za pomoć koju putem Caritasa i na druge načine pruža korisnicima. Ta pomoć osobito je bila značajna, istaknula je ravnateljica, nakon poplave koja je prije dvije godine vremena zahvatila prostore Zajednice i uništila brojnu opremu.

Biskup je zahvalio ravnateljici i suradnicima za nadasve humano djelovanje u pomaganju mladim ljudima oko oslobađanja od ropstva ovisnosti i njihovu osposobljavanju za svakodnevni život. Osvrnuvši se na predstavljene projekte Centra, biskup je pojasnio određena pitanja vezana uz sudjelovanje Požeške biskupije na njihovu ostvarenju, a bilo je riječi i o duhovnoj skrbi korisnika u TC. Ivanovac. 

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 22 Listopad 2017 15:14
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.