Zajednica Susret kod biskupa Škvorčevića
Zajednica Susret kod biskupa Škvorčevića
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 134 puta

Zajednica Susret kod biskupa Škvorčevića

U Biskupskom domu u Požegi biskup Antun Škvorčević primio je u četvrtak, 5. listopada Suzanu Horvat Kutle, ravnateljicu Doma za ovisnike Zajednica Susret.

Ravnateljica je biskupa upoznala sa stanjem terapijskoga centra u Ivanovcu koji trenutno ima oko dvadesetak korisnika te mu predstavila projekte putem kojih se želi poboljšati uvjete rada Zajednice i povećati broj rehabilitiranih ovisnika.

Zahvalila je biskupu za pomoć koju putem Caritasa i na druge načine pruža korisnicima. Ta pomoć osobito je bila značajna, istaknula je ravnateljica, nakon poplave koja je prije dvije godine vremena zahvatila prostore Zajednice i uništila brojnu opremu.

Biskup je zahvalio ravnateljici i suradnicima za nadasve humano djelovanje u pomaganju mladim ljudima oko oslobađanja od ropstva ovisnosti i njihovu osposobljavanju za svakodnevni život. Osvrnuvši se na predstavljene projekte Centra, biskup je pojasnio određena pitanja vezana uz sudjelovanje Požeške biskupije na njihovu ostvarenju, a bilo je riječi i o duhovnoj skrbi korisnika u TC. Ivanovac. 

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 22 Listopad 2017 15:14
(0 glasova)

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.