• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 994 puta

Okrugli stol "Novi okviri suradnje zatvorskog sustava Republike Hrvatske s organizacijama civilnog društva"

 

U srijedu,  08.06.2016. prisustvovali smo Okruglom stolu pod nazivom "Novi okviri suradnje zatvorskog sustava Republike Hrvatske s organizacijama civilnog društva" u organizaciji Uprave za zatvorski sustav. Sastanak se održao u prostorijama Ministarstva pravosuđa, Ulica grada Vukovara 49, dvorana Vidikovac, soba 706.

Ovim okruglim stolom predstavljen je potencijalnim suradnicima zatvorski sustav Republike Hrvatske i njegove potrebe posebice u rehabilitaciji i resocijalizaciji zatvorenika i maloljetnika, proširiti suradnju s organizacijama civilnog društva te raspraviti o potrebama i okvirima gdje bi bilo moguće uključiti OCD-a sukladno Standardima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge. 

Na sastanku su sudjelovali predstavnici Ministarstva pravosuđa, Odgojnih zavoda, Kaznionica, Zatvora koji su prezentirali potrebe zatvorskog sustava te udruge iz cijele Hrvatske dok su neke od njih predstavile su projekte nastale u suradnji sa Ministarstvom pravosuđa uz prikaze dobre prakse.

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 23:28
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.