• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 921 puta

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama koji se tradicionalno obilježava 26. lipnja Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ će i ove godine obilježiti u Terapijskom centru Ivanovac nedaleko Okučana.

Uz članove Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti grada Nove Gradiške, na prigodno druženje s korisnicima i djelatnicima TC Ivanovac pozvani i stručnjaci i djelatnici institucija s kojima svakodnevno surađujemo iz centara za socijalnu skrb, zavoda za mentalno zdravlje, policije, predstavnika lokanih vlasti, liječnika u domovima zdravlja i slično.

Sudionike našeg prigodnog druženja upoznat ćemo s radom Zajednice Susret i svjedočanstvima korisnika kako bi se upoznali sa štetnošću droga i mogućnostima izlaska iz pakla uz pravodobni tretman stručnih djelatnika Zajednice Susret iz čijih je komuna u protekli 26 godina rada i djelovanja izašlo na stotine spašenih bivših ovisnika koji danas normalno žive i rade.

Pozivamo Vas na druženje u TC Ivanovac (Donji Rogolji 101) u ponedjeljak, 27.06.2016. godine s početkom u 11:00 sati.

Veselimo se susretu i druženju nakon kojeg ćemo organizirati prigodnu izložbu ručnih radova izrađenih vrijednim rukama naših korisnika.

Zajednica Susret

Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 23:28
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.