Logo
Ispiši ovu stranicu
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 237 puta

2. konferencija PREVENCIJE OVISNOSTI i 1. ljetna škola MODERNIH TEHNOLOGIJA

Društvo za socijalnu podršku organizira 2. konferenciju Prevencije ovisnosti: alkoholizam, ovisnost o drogama i novije ovisnosti i 1. školu Modernih tehnologija a koja će se održati 21.-23. rujan, 2016. u Zagrebu, Europski dom, Jurišićeva 1.

Cilj konferencije je povećati znanja stručnjaka o prevenciji ovisnosti o alkoholizmu, ovisnosti o drogi kao i novijim ovisnostima koje uključuju ovisnost o kocki, klađenju i nekontroliranom korištenju Interneta. Cilj škole Modernih tehnologija je upoznati stručnjake s koristima i rizicima korištenja modernih tehnologija te unaprijediti znanja u području korištenja modernih tehnologija za kvalitetniju profesionalnu, ali i osobnu uporabu.

Konferencija se organizira u okviru projekta: Hvala, ne! Ovisnosti o alkoholu, drogi, internetu, kocki i klađenju koji se provodi na području četiriju županija: Zadarska županija, Splitsko-dalmatinska županija, Grad Zagreb i Ličko-senjska županija. Projekt pokriva prevenciju svih oblika ovisnosti koji su zastupljeni među mladom populacijom koja je visoko rizična kada se govori o ovisnostima. Partneri na projektu su Dom za odgoj djece i mladeži Zadar i Udruga SAL-Ciec, Lovinac.

Na na navedenoj konferenciji sudjelovati će i predsjednica Humanitarne organizacije "Zajednica Susret", gđa Dina Drozdek, mag.soc.ped. koja će održati predavanje pod nazivom "Terapijske zajednice".

Program konferencije i ljetne škole možete pogledati ovdje.

Preuzimanje priloga:

Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 23:29
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr