Logo
Ispiši ovu stranicu
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 322 puta

Mjesec borbe protiv ovisnosti 2016

 

Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti i Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" započela je u utorak, 15. Studenog 2016. godine predstavljanjem projekta „Pokreni se, za život bori se“ u emisiji Dobro jutro Hrvatska“. U suradnji s partnerom na projektu Domom za ovisnike Zajednica Susret, u emisiji je prikazan prilog o aktivnosti bubnjanja u krugu koja se provodi u Terapijskom centru Cista Velika. Cilj projekta je, kao što se moglo vidjeti i u prilogu, buđenje emocija, zbližavanje među članovima zajednice i  međusobno bolje razumijevanja unutar zajednice.

Rad Humanitarne organizacije "Zajednica Susret" predstavit ćemo studentima socijalnog rada 23. studenog 2016. u 15,00 sati u prostorijama Savjetovališta  (II Cvjetno naselje 17a). Prezentaciju o radu udruge i aktualnim  projektima održat će Dina Drozdek, predsjednica Udruge, a svoje će svjedočanstvo iznijeti bivši ovisnici Ivana Šantek i Mario Plazibat, danas uspješno rehabilitirani i zaposleni u Udruzi  kao asistenti na projektu.

Humanitarna organizacija Zajednica Susret sudjelovat će na  tribini   ISKUSTVO I STRUKA ZAJEDNO – JEDINA OPCIJA  koju organizira Udruga Stijena 29.11.2016. s početkom u 14 sati, u prostorima EPC STIJENA SPASENJA, na adresi Zagreb, Baštijanova 1a. Tribina se organizira s ciljem  razmjene iskustava zajedničke suradnje vladinog i nevladinog sektora, primjera dobre prakse, te prezentacije aktivnosti i pozitivnih iskustava udruga Grada Zagreba koje se bave ovisnostima.

Predavanje na temu dualnih dijagnoza u prostorijama Savjetovališta Zajednica Susret održat će u Mjesecu borbe protiv ovisnosti dr.spec.psihijatar Ivan Ćelić. Predavanje je namijenjeno studentima socijalnog rada, socijalne pedagogije i psihologije i stručnjacima koje se bave problemom ovisnosti .

Također, o problemu ovisnosti i radu Zajednice  Susret u jednoj  od emisija na Radio Sljemenu govorit će predsjednica Udruge Dina Drozdek i bivši ovisnik Mario Plazibat.

Osim te emisije, dogovoreno je i predstavljanje udruge na portalu Direktno.hr i  Maxportalu.

Sve navedene aktivnosti bit će vidljive na web stranici www.zajednica-susret.hr te na FB stranici udruge Zajednica Susret.

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 23:30
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr