Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac
Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 303 puta

Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac

Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac

Nakon  prošlotjednog potpisivanja Protokola o suradnji s Humanitarnom organizacijom Zajednica Susret, Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA u duhu društveno odgovornog poslovanja i dobre prakse, iskazalo se i humanitarnom donacijom za naše korisnike.

HUM-CROMA je, u sklopu CROMA EduCare programa, edukacije za mlade menadžere koju CROMA u kontinuitetu održava od 2011. godine, potaknula da se u sklopu Menadžmenta društveno korisnog projekta jedan projekt vodi u korist Humanitarne organizacije Zajednica Susret. Tijekom proljetnog ciklusa CROMA EduCare programa grupa polaznika organizirala je donaciju stativa i mreže za badminton, reketa, vreće za boks i drugih sportskih rekvizita za korisnike terapijskih centara u Ivanovcu i Cisti Velikoj.  Uručili su nam to u subotu na Danima otvorenih  vrata udruga na Jarunu, a naša je ravnateljica i predsjednica udruge Suzana Horvat Kutle u utorak dio donacije dovezla dečkima u Ivanovac.

Ovom prigodom Zajednica Susret zahvaljuje  polaznicima CROMA EduCare programa na njihovom trudu. Uvjereni smo da će donacija sportske opreme biti za dobrobit i na korist našim korisnicima u terapijskim centrima.

(0 glasova)

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.