Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac
Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 371 puta

Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac

Donacija HUM CROME stigla u Ivanovac

Nakon  prošlotjednog potpisivanja Protokola o suradnji s Humanitarnom organizacijom Zajednica Susret, Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA u duhu društveno odgovornog poslovanja i dobre prakse, iskazalo se i humanitarnom donacijom za naše korisnike.

HUM-CROMA je, u sklopu CROMA EduCare programa, edukacije za mlade menadžere koju CROMA u kontinuitetu održava od 2011. godine, potaknula da se u sklopu Menadžmenta društveno korisnog projekta jedan projekt vodi u korist Humanitarne organizacije Zajednica Susret. Tijekom proljetnog ciklusa CROMA EduCare programa grupa polaznika organizirala je donaciju stativa i mreže za badminton, reketa, vreće za boks i drugih sportskih rekvizita za korisnike terapijskih centara u Ivanovcu i Cisti Velikoj.  Uručili su nam to u subotu na Danima otvorenih  vrata udruga na Jarunu, a naša je ravnateljica i predsjednica udruge Suzana Horvat Kutle u utorak dio donacije dovezla dečkima u Ivanovac.

Ovom prigodom Zajednica Susret zahvaljuje  polaznicima CROMA EduCare programa na njihovom trudu. Uvjereni smo da će donacija sportske opreme biti za dobrobit i na korist našim korisnicima u terapijskim centrima.

(0 glasova)