Sastanak s ministricom Murganić
Sastanak s ministricom Murganić
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 1096 puta

Sastanak s ministricom Murganić

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić u petak se u Splitu sastala s ravnateljima centara za socijalnu skrb i svih ustanova socijalne skrbi na području Splitsko-dalmatinske županije. Sastanku je nazočila i nova ravnateljica Doma za ovisnike Zajednica Susret Suzana Horvat Kutle, dojučerašnja savjetnica ministrice odnedavno u novoj ulozi.

Podsjetila je na značaj Zajednice Susret za cijelo područje županije i Hrvatske te napomenula kako ove godine obilježavamo jubilarnu 25. godišnjicu postojanja i rada koju ćemo prigodno i svečarski proslaviti.
Tim povodom pozvala je resornu ministricu i sve nazočne na nastavak suradnje izrazivši nadu da će ona ubuduće biti još bolja i uspješnija. Obišla je terapijsku zajednicu u Cisti Velikoj i upoznala se s iskustvima i potrebama korisnika i djelatnika kojima je također prenijela planove za proslavu jubilarne 25.-te obljetnice. Pozvala ih je da daju doprinos i svojim pričama i uspomenama na vrijeme kad je zajednica nastala ostave trag u njezinoj četvrt stoljeća dugoj povijesti. 

(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.