Edukacija asistenata u terapijskim zajednicama
Edukacija asistenata u terapijskim zajednicama
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 327 puta

Edukacija asistenata u terapijskim zajednicama

Edukacija asistenata u terapijskim zajednicama

Grupa polaznika Zajednice Susret pohađa dodatno obrazovanje na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu  namijenjeno edukaciji asistenata u terapijskim zajednicama.

 

Edukaciju provodi Centar za cjeloživotno obrazovanje Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu  temeljem sporazuma o suradnjis Vladinim Uredom za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske te Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Dodatno obrazovanje namijenjeno je asistentima u terapijskim zajednicama - djelatnicima sa srednjom stručnom spremom  zaposlenima  u terapijskim zajednicama ili udrugama. Uključivanjem u dodatnu edukaciju Zajednica Susret potvrđuje kako se njezini djelatnici uklapaju u standarde kvalitete koje je propisalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ovim također potvrđujemo spremnost na unaprjeđenje  kvalitete  rada s korisnicima kao i  spremnost djelatnika na cjeloživotno obrazovanje. Svi naši asistenti koji imaju srednju stručni spremu ovom će edukacijom postati  asistenti s dodatnim certifikatom za rad s ovisnicima što je svakako iskorak ka višim standardima i kvaliteti rada. 

(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.