• Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 133 puta

Dani otvorenih vrata u Zajednici Susret

Dani otvorenih  vrata u Zajednici Susret 

U povodu Dana otvorenih vrata udruga koji se održavaju od  25. do 27. svibnja ove godine, Zajednica Susret će se predstaviti u srijedu, 24. 05. na štandu na Zrinjevcu s početkom od 10 sati. Odazvali smo se sudjelovanju u obilježavanju Tjedna udruga u organizaciji Grada Zagreb, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom s ciljem upoznavanja šire javnosti s radom udruga, programima koje provode, kao i njihovim članovima.

 

Zajednica Susret javnosti će se predstaviti kroz aktivnosti koje provodi, razgovorima o prevenciji kao ključnom čimbeniku u borbi protiv ovisnosti, dijeliti ćemo informativne letke i reklamni materijal a ručne radove naših korisnika izložiti ćemo na štandu .

Dane otvorenih vrata udruga obilježavamo i u Splitu. U četvrtak, 25.05. od 16 do 18  sati u našem savjetovalištu će se održati predavanje o ikonopisu i izložba radova (predavač Bruna Kordić, akademska slikarica, restaurator). 

U petak, 2.06. od 10 do 12 sati učenici  i učitelji Osnovne škole  Ivan Goran Kovačić posjetit će naš Terapijski centar u Cisti Velikoj. Održat ćemo predavanje za roditelje,  učenike  i ostale mještane Ciste Velike kojim ćemo ih upoznati s radom Zajednice Susret.

Cilj nam je probuditi suradnju s lokalnom zajednicom i približiti im naš rad. Predstavit ćemo im i aktivnost koju inače provodimo u Cisti, bubnjanje u krugu, što  će uvelike doprinijeti ugodnom druženju, opuštenoj atmosferi i izgradnji povjerenja. 

S ciljem senzibiliziranja poduzetničke i šire javnosti za probleme ovisničke populacije kao potrebite skupine u društvu, u petak, 26.05. s početkom u 9,30 sati Zajednica Susret, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA potpisat će  Protokol o suradnji u prostorijama Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu (Ilica 49/II).  

U subotu, 27.05. organiziramo niz aktivnosti na Jarunu od 10.00 do 14.00 sati.  Ove godine slavimo 25.-tu obljetnicu rada te ćemo se kroz  druženje s posjetiteljima predstaviti sportskim i kreativnim radionicama, info materijalom, razgovorima o prevenciji kao ključnom čimbeniku u borbi protiv ovisnosti.Bit će to prilika i da naši medicinski volonteri posjetiteljima izmjere tlak i šećer…

O svemu će se brinuti korisnici, djelatnici  i volonteri pa vas ovim putem, dragi prijatelji, pozivamo da nam se pridružite. Doći ćete do nas prolazeći kraj crkve Sv. Mati Slobode, skrenut ćete na ulazu lijevo i krenuti prema Malom jezeru. Bit ćemo u blizini Paoro bara. 

Veselimo se druženju i s radošću vas očekujemo!!!

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 20 Srpanj 2017 19:28
(0 glasova)

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.