Zajednica Susret na Jarunu
Zajednica Susret na Jarunu Jarun
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 468 puta

Zajednica Susret na Jarunu

 

Zajednica Susret na Jarunu 

Dane otvorenih vrata udruga Zajednica Susret u subotu je obilježila nizom aktivnosti na Jarunu.

Ove godine slavimo 25.-tu obljetnicu rada te smo tijekom boravka na otvorenom iskoristili priliku da zainteresiranim građanima podijelio informativni materijal, izložili smo ručne radove korisnika, a kroz razgovore s posjetiteljima naši stručni djelatnici su istaknuli važnost  prevencije kao ključnog čimbenika u borbi protiv ovisnosti. 

 

Dan ranije, u petak 26.05. 2017. s ciljem senzibiliziranja poduzetničke i šire javnosti za probleme ovisničke populacije kao potrebite skupine u društvu, potpisali smo Protokol o suradnji na području zapošljavanja resocijaliziranih ovisnika  s Hrvatskom obrtničkom komorom  i Hrvatskim  udruženjemmenadžera i poduzetnika CROMA. 

Dane otvorenih vrata udruga obilježili smo i  Splitu predavanjem o ikonopisu i izložbom radova.

U Terapijskom centru Cista Velika održat ćemo u petak, 2.06.2017. predavanje za učitelje i učenike Osnovne škole Ivan Goran Kovačić, roditelje i lokalno stanovništvo kako bi ih upoznali s  radom Zajednice Susret.

Cilj nam je probuditi suradnju s lokalnom zajednicom i približiti im naš rad. Predstavit ćemo im i aktivnost koju inače provodimo u Cisti, bubnjanje u krugu, što  će uvelike doprinijeti ugodnom druženju, opuštenoj atmosferi i izgradnji povjerenja.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 01 Rujan 2017 14:56
(0 glasova)

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.