Zajednica Susret na Jarunu
Zajednica Susret na Jarunu Jarun
  • Vijesti
  • Objavljeno
  • Pročitano 1742 puta

Zajednica Susret na Jarunu

 

Zajednica Susret na Jarunu 

Dane otvorenih vrata udruga Zajednica Susret u subotu je obilježila nizom aktivnosti na Jarunu.

Ove godine slavimo 25.-tu obljetnicu rada te smo tijekom boravka na otvorenom iskoristili priliku da zainteresiranim građanima podijelio informativni materijal, izložili smo ručne radove korisnika, a kroz razgovore s posjetiteljima naši stručni djelatnici su istaknuli važnost  prevencije kao ključnog čimbenika u borbi protiv ovisnosti. 

 

Dan ranije, u petak 26.05. 2017. s ciljem senzibiliziranja poduzetničke i šire javnosti za probleme ovisničke populacije kao potrebite skupine u društvu, potpisali smo Protokol o suradnji na području zapošljavanja resocijaliziranih ovisnika  s Hrvatskom obrtničkom komorom  i Hrvatskim  udruženjemmenadžera i poduzetnika CROMA. 

Dane otvorenih vrata udruga obilježili smo i  Splitu predavanjem o ikonopisu i izložbom radova.

U Terapijskom centru Cista Velika održat ćemo u petak, 2.06.2017. predavanje za učitelje i učenike Osnovne škole Ivan Goran Kovačić, roditelje i lokalno stanovništvo kako bi ih upoznali s  radom Zajednice Susret.

Cilj nam je probuditi suradnju s lokalnom zajednicom i približiti im naš rad. Predstavit ćemo im i aktivnost koju inače provodimo u Cisti, bubnjanje u krugu, što  će uvelike doprinijeti ugodnom druženju, opuštenoj atmosferi i izgradnji povjerenja.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 01 Rujan 2017 14:56
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.