Vijesti

Vijesti

Održan online LTTA (Learning, teaching training activities) u sklopu projekta „Handle it!“ stars

Learning, teaching, training activities (LTTA), jedna je od aktivnosti Erasmus+ projekt „Handle it!“. U periodu od 25. do 29. siječnja 2021. godine, LTTA je bio predviđen u Zagrebu, u organizaciji Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“. S obzirom na okolnosti, održali smo ga online, od 25. do 27. siječnja 2021. godine. 

Prevencija institucionalizacije osoba u riziku stars

Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ potpisala je 4.01.2021. s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Ugovor o dodijeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „ Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“, kodni broj: KK.08.1.3.04.0051.

Stručni sastanak o „Benjaminu“

U Mjesecu borbe protiv ovisnosti, a u sklopu našeg programa „Benjamin“, u petak, 11.12.2020. održali smo stručni sastanak s voditeljicama Caritasovih kuća, Sandrom Žitković Bunčić, voditeljicom kuće „Emaus“, za smještaj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi  i Danielom Petković, voditeljicom Kuće za mlade „Da život imaju“. Razmijenili smo iskustva kroz dosadašnje aktivnosti koje smo provodili u okviru programa „Benjamin“.

Stručni sastanak u programu „Benjamin

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti i u susret kraju prve godine provedbe programa „Benjamin“, u utorak, 8.12.2020. g. održali smo stručni sastanak sa stručnim suradnicima iz Centra za socijalnu skrb Zagreb.Cilj sastanka bila je evaluacija dosadašnje suradnje kroz program „Benjamin“, ali i ideje kao i razmjena ideja za suradnju u idućoj godini provedbe.

Stres kao tema supervizije

S obzirom da se nalazimo na kraju prve godine provedbe našeg programa Benjamin, u ponedjeljak, 7. prosinca 2020. godine je održan još jedan supervizijski sastanak za članove projektnog tima. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, sastanak je održan online, preko ZOOM aplikacije.

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.