Vijesti

Vijesti

Božićna čestitka stars

Približimo se bližnjima i ovog Božića u molitvi, miru i zajedništvu. Sjetimo se i potrebitih, poklonimo im dio sebe kroz susret i razgovor i otvorimo širom vrata milosrđa. Neka poruka nade uđe u naše obitelji i srca i dotakne svakog od nas!

Sretan Vam i blagoslovljen Božić i sretna Nova godina dragi korisnici, djelatnici, suradnici i prijatelji.

Vaša Zajednica Susret!

Predsjednik Milanović razgovarao s predstavnicima Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je danas, povodom tridesete godišnjice rada i djelovanja, predstavnike i korisnike Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“.

Na sastanku predsjedniku Milanoviću predstavljena je ova nevladina i neprofitna udruga koja se bavi tretmanom ovisnosti o drogama, alkoholu, kocki, te drugim oblicima ovisnosti. Prva su udruga koja se počela baviti ovisnošću u Hrvatskoj, a osnovana je 1992. godine radi prevencije zlouporabe sredstava ovisnosti, pružanja socijalnih usluga i pomoći osobama s problemom ovisnosti, rečeno je na sastanku.

75% žena korisnica droga ...

Prema mišljenju žena korisnica droga (WWUD) (75,79%) i stručnog osoblja (83,78%), integrirane usluge za žene koje korisnice droga suočene s rodno uvjetovanim nasiljem okupljaju „najtradicionalnije“ aspekte usluga za droge kao kao i one koje se odnose na rodno osviještenu politiku. 

@INTERLEAVE ISTRAŽIVANJE

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.