Vijesti

Vijesti

Program za mlade u Caritasovoj Kući za mlade

U sklopu programa „Benjamin“, u srijedu 25.11.2020. održali smo još jednu u nizu radionica životnih vještina. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije i preporuka stručnjaka, ovog puta radionicu smo proveli online, preko ZOOM platforme. Na radionici je sudjelovalo osam korisnika iz Caritasove Kuće za mlade „Da život imaju“.

Okrugli stol u Zajednici Susret: Resocijalizacija u doba korone! stars

Danas je u sklopu programa Novi početak i povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti održan Okrugli stol na temu „Resocijalizacija ovisnika u vrijeme epidemije bolesti COVID-19“. Na Okruglom stolu sudjelovali su stručnjaci iz Službe za suzbijanje zlouporabe droga pri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, stručnjaci s Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje, iz zatvorskog sustava – Sektora za probaciju, Centra za socijalnu skrb Zagreb te Doma za ovisnike ZAJEDNICA SUSRET.

Međunarodni dan djeteta stars

Povodom Međunarodnog dana djeteta smatramo bitnim naglasiti kako Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ nastavlja s provođenje projekta „Neću biti ROBoT!“ koja za cilj ima prevenciju elektroničkog nasilja nad i među djecom i mladima što je uostalom jedan od ciljeva obilježavanja Međunarodnog dana djeteta.

Javna tribina "Djeca, mladi i droga" stars

Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež i Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ provode program „Benjamin“ i pozivaju stručnjake za djecu i mlade da rasprave posljedice pandemije bolesti COVID-19 na ponašanja djece i mladih koji su korisnici ili ovisnici o drogama.

Javna tribina  "Djeca, mladi i droga" održati će dana 03. prosinca 2020. godine od 13:00 do 14:30 sati, on line.

Mjesec borbe protiv ovisnosti u Zajednici Susret

Kao i svake godine, danas, 15. studenog počinje obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti. Zajednica Susret će idućih mjesec dana održati niz aktivnosti. U skladu s epidemiološkim preporukama i mjerama poduzetima zbog pandemije izazvane korona virusom, naše se aktivnosti odvijaju većinom putem ZOOM platforme.

Okrugli stol na temu „Resocijalizacija ovisnika u vrijeme epidemije bolesti COVID-19“, u sklopu programa Novi početak, on-line

U sklopu programa Novi početak Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, organizira: Okrugli stol na temu „Resocijalizacija ovisnika u vrijeme epidemije bolesti COVID-19“, koji će se održati 20. studenog 2020. u vremenu od 12.00 do 13.30h, on-line, putem Zoom platforme.

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.