person_outline
search
  • Objavljeno
  • Pročitano 909 puta

Stručni tim

  • Ela Megla, mag.paed.soc., stručna suradnica u Humanitarnoj organizaciji „Zajednica Susret“, Radni centar (Zagreb)
  • Tea Klapirić, mag.act.soc., stručna suradnica u Humanitarnoj organizaciji „Zajednica Susret“, Radni centar (Split)
  • Ajna Kulenović, prof. socijalni pedagog, voditeljica dislocirane jedinice u Domu za ovisnike ZAJEDNICA SUSRET (lokacije: Ivanovac, Cista Velika)
  • Tihana Vukasović, mag.paed.soc., stručna suradnica u Humanitarnoj organizaciji „Zajednica Susret“ (Terapijski centar Ivanovac)
  • Danijela Vidić, socijalna radnica iz Prihvatilišta za beskućnike Crvenog križa Zagreb

Lenta

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 14 Siječanj 2019 15:31
(0 glasova)

Lenta2

Ovaj je projekt odobren u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u okviru poziva Podrška socijalno uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. i financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.499.276,68 kuna, a koji traje od 01.09.2018. do 01.09.2020. Cilj projekta „Upoznaj me, nauči me, zaposli me!“ je povećati razinu znanja, vještina i kompetencija 30 nezaposlenih liječenih ovisnika o drogama kako bi im se olakšao pristup tržištu rada, smanjila socijalna isključenost i povećala zapošljivost, te ojačati kapacitete 20 stručnjaka za pružanje sustavne podrške liječenim ovisnicima o drogama prilikom uključivanja na tržište rada. Tijekom projekta Zajednica će redovito obavještavati o provedbi projektnih aktivnosti putem društvenih mreža i službene stranice www.zajednica-susret.hr.

 

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.