Projekt "OLDIM"

Od kolovoza 2016. godine Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" sudjeluje u EU projektu OLDIM, Older drug addicts in motivational process, pod vodstvom organizacije AWO, KLinik Deerth iz Hagena, Njemačka.

Projekt traje od 01.08.2016. do 31.08.2018. godine.

Uz Njemačku, koja je voditelj projekta partneri u projektu su još i Danska, Austrija, Slovačka i Hrvatska. Projekt OLDIM je nastao na temelju iskustva iz projekta OLDI, također eu projekta gdje je sudjelovala Zajednica Susret. Na temelju iskustva iz projekta OLDI nastala je potreba za novim projektom gdje bi partneri europskih zemalja razmjenjivali iskustva o načinu jačanja motivacije za uključivanje starijih ovisnika u terapijske programe. Projektni partneri vjeruju da se ciljana skupina može aktivirati u dovoljnoj mjeri u smislu društvene integracije i poboljšanje kvalitete života primjerene dobnoj skupini.

Prvi sastanak partnera održan je  od 28.10. do 01.11.2016. gdje su definirani zadaci za svakog pojedinog partnera i daljnje mobilnosti. Sastanak je održan u Njemačkoj, Hagen u prostorijama nositelja projekta AWO, KLinik Deerth, a koordinator projekta je gđa Marion Wassermann.

Drugi sastanak partnera održan je u Österreich,Payerbach od  08.03.2017. do 11.03.2017.

Treći sastanak partnera održan je u Slowakei, Holíč u periodu od  07.05.2017. do 10.05.2017.

Zajednica Susret bila je domaćin, četvrtog susreta koji se održao u Splitu, Hrvatska u periodu od 20.09.2017. – 23.09. 2017.

U tijeku je susret partnera koji će se održati u Danskoj, Tønder. a ovaj put domaćin je Rådgivningscenter Tønder – Misbrug u periodu od 04.04.2018. do 07.04.2018..

Šesti i zadnji susret organizirati će AWO, KLinik Deerth, nositelj projekta u Hagenu, Njemačka.

Sve aktivnosti  moći ćete pratiti na web stranici projekta o čemu ćemo izvijestiti naknadno.

 

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 04 Travanj 2018 08:35
(0 glasova)

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.