Projekt „Puzzle“ - Povećanje zapošljivosti liječenih ovisnika

Projekt „Puzzle“ - Povećanje zapošljivosti liječenih ovisnika odabran za financiranje na natječaju Europskog socijalnog fonda (ESF), poziv „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“

Nositelj projekta: Udruga za pomoć ovisnicima Vida Rijeka

Partneri na projektu: NZJZ PGŽ (Centar za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja), PGŽ i Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" (Zagreb).

Trajanje projekta: 24 mjeseca, počevši od 04.09.2018. godine

Ukupna vrijednost projekta: 803.413,13 HRK.

Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" u partnerstvu sa Udrugom za pomoć ovisnicima Vida Rijeka, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ i Primorsko goranskom županijom sudjeluje u provedbi Projekta „Puzzle“- povećanje zapošljivosti liječenih ovisnika.

Osnovna zadaća projekta „Puzzle“je osmisliti i provesti program koji se temelji na razvoju i jačanju životnih vještina (life skills) osoba s problemom ovisnosti kao ključnom elementu za povećanje osobnih kapaciteta za nošenje s teškoćama u svim životnim dimenzijama relevantnim za radno i socijalno uključivanje. Projekt uključuje i diseminaciju znanja i iskustava stečenih u zajedničkom radu drugim stručnim djelatnicima uključenim u liječenje, rehabilitaciju i resocijalizaciju ovisnika, te stručnjacima koji se u svom radu susreću s ovisničkom problematikom, putem edukacija i tiskane publikacije.

Više pročitajte na linku.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 21 Rujan 2020 13:42
(1 Glasaj)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.