Kampanja "Neću biti ROBot"

Kratki sažetak projekta: Kampanja „Neću biti ROBoT“ povezana je s ciljem objavljenog natječaja samim tim što će se kroz provedbu preventivnog osvještavanja o ovisnosti o tehnologiji utjecati na edukaciju vezanu uz ovaj sveprisutni problem. Time što ćemo educirati stručne djelatnike škola i roditelje kroz predavanja liječnika i predstavnika eminentnih ustanova utječemo na jačanje kapaciteta udruge koja će biti prepoznata kroz pružanje usluge u svrhu razvijanja suradnje s predstavnicima škola kao javnih ustanova.

Kampanja će rezultirati preporukama nadležnim institucijama koje ćemo prezentirati na završnom Okruglom stolu očekujući da dođu do onih koji odlučuju o preventivnim programima, u ovom slučaju vezanim uz osvještavanje problema ovisnosti o tehnologiji kod osmoškolaca.
Suradnja s gradskim i državnim institucijama, predavanja stručnjaka, organiziranje slobodnog vremena, evaluacija, informiranje i osvještavanje javnosti, kao sastavni dio kampanje, dodatni su poticaj razvoju socijalnih usluga i kvalitetnije suradnje s povezivanjem različitih pružatelja socijalnih ustanova i jedinica lokalne i područne samouprave. Kampanja je od interesa za opće dobro koje kontinuirano već četvrt stoljeća provodi naša udruga prateći trendove i opasnosti u društvu.

Trajanje: 01.04.2018. do 31.12.2018.

Financijsku potporu dalo:Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grad Zagreb.

Podrška:

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku
Ministarstvo znanosti i obrazovanja
Grad Zagreb
Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH
Agencija za odgoj i obrazovanje
Pravobraniteljica za djecu

Ambasadori kampanje:

Mia Dimšić, pjevačica
Ivana Kindl, pjevačica
Matea Kranjčec Angie, pjevačica
Dino Petrić, pjevač
Paola Valić Bekić, radijska voditeljica
Stipe Žunić, hrvatski rekorder u bacanju kugle

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Siječanj 2019 10:19
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.