Program "Pokreni se, za život bori se"

 

Trajanje projekta: 04.11.2015. do 03.11.2016.

 

Kratki sažetak projekta: Obogaćivanje psihosocijalnog tretmana ovisnika, buđenja želje za životom, za buđenjem osjećaja, općenito životne energije kod ovisnika na smještaju koji se zbog dotadašnjeg stila života pretvore u biljke koje hodaju.

Opći cilj projektnog prijedloga: Smanjenje pojavnosti bolesti ovisnosti unaprijeđenjem, poboljšanjem kvalitete i dodanom vrijednosti u provođenju psihosocijalne rehabilitacije ovisnika u terapijskoj zajednici.

Posebni cilj projektnog prijedloga: Podizanje kvalitete psihosocijalnog tretmana u našim terapijskim zajednicama putem dodane vrijednosti kojom će se motivirati što veći broj ovisnika na drag-free tretman. Dodana vrijednost sastoji se u provedbi ciklusa iskustveno kreativnih i psihoedukativnih radionica.

Aktivnosti će se provoditi u slijedećim županijama: Brodsko-posavska i Splitsko-dalmatinska županija.

Od 2016. godine program Pokreni se, za život bori se dobio je financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih kao trogodišnji projekt koji će se provoditi od 01.11.2016. do 31.10.2019. godine.

Partner: Dom za ovisnike Zajednica Susret, Split

Finacijsku potporu dalo: Ministarstvo socijalne politike i mladih

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Siječanj 2019 10:34
(0 glasova)
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.