person_outline
search

O projektu

O projektu

Projekt Upoznaj me, nauči me, zaposli me! stars

Poziv: "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“

Naziv projekta: Upoznaj me, nauči me, zaposli me! 

Projekt provodi Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ u partnerstvu s udrugom Vestigium, Zagreb i Hrvatskom mrežom za beskućnike, Zagreb.

Ukupna vrijednost projekta: 1.499.276,68 kn.

Aktivnosti

1. Jačanje kapaciteta stručnog osoblja koji rade s nezaposlenim osobama pripadnicima marginaliziranih skupina kroz 3 edukacije:

  • „Mentalnim zdravljem do tržišta rada“ – dr. Ćelić; prosinac 2018.
  • „Tehnike motivacije za promjenu i razvoj odgovornosti za odnosi i postignuće“ – dr. Zoričić; veljača 2019.
  • „Jačanje kapaciteta asistenata za posttretmanski prihvat“ – Bernardica Juretić Rožman; lipanj 2019.

Lenta2

Ovaj je projekt odobren u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u okviru poziva Podrška socijalno uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. i financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.499.276,68 kuna, a koji traje od 01.09.2018. do 01.09.2020. Cilj projekta „Upoznaj me, nauči me, zaposli me!“ je povećati razinu znanja, vještina i kompetencija 30 nezaposlenih liječenih ovisnika o drogama kako bi im se olakšao pristup tržištu rada, smanjila socijalna isključenost i povećala zapošljivost, te ojačati kapacitete 20 stručnjaka za pružanje sustavne podrške liječenim ovisnicima o drogama prilikom uključivanja na tržište rada. Tijekom projekta Zajednica će redovito obavještavati o provedbi projektnih aktivnosti putem društvenih mreža i službene stranice www.zajednica-susret.hr.

 

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.