Edukacija stručnih radnika na temu "Specifičnosti žena ovisnica i karakteristike ovisnica u trudnoći - činjenice, zapažanja i pristupi"

Kao Partner na projektu smatramo važnim istaknuti kako je Dom za ovisnike "Zajednica Susret" danas, 12. ožujka 2021., u sklopu Projekta "Socijalne usluge po mjeri za žene, trudnice i majke ovisnice" (UP.02.2.2.06.0223.), organizirao drugu po redu edukaciju za stručne radnike iz drugih organizacija. Predavanje je održala dr.med., specijalist psihijatrije Igna Brajević Gizdić na temu "Specifičnosti žena ovisnica i karakteristike ovisnica u trudnoći - činjenice, zapažanja i pristupi".

Projekt se provodi u okviru "Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici-faza 1" te je u potpunosti financiran iz sredstava Europske unije kroz Europski socijalni fond, a Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" kao Partner na projektu ističe veliki značaj ove teme i usmjerenost prema ženama ovisnicama kao i ovisnicama trudnicama.
 
 
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.