Podrška suradnji u području resocijalizacije i zapošljavanja liječenih ovisnika

27.05.2017.   http://www.businessin.hr   

U petak, 26. svibnja  potpisan je Protokol o suradnji između Humanitarne organizacije Zajednica Susret, Hrvatske obrtničke komore i Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA.

Cilj Protokola je senzibiliziranje stručne i poduzetničke javnosti, a i šire, za potrebe resocijaliziranih ovisnika kao stigmatizirane, potrebite skupine koja nakon završenog programa u terapijskim centrima Zajednice Susret ostaje teško zapošljiva i nadalje ranjiva skupina društva.
U duhu dobre svjetske korporativne prakse kompanija koje promoviraju i provode strategiju društvene i socijalne odgovornosti, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatsko udruženje poduzetnika i menadžera CROMA ovime izražavaju dobrovoljnost i socijalnu odgovornost kao svoju stratešku opredijeljenost, a potpisom Protokola o suradnji sa Zajednicom Susret, koja se bavi društveno korisnim i humanitarnim radom kroz integrativne terapijske i rehabilitacijske programe odvikavanja od ovisnosti, ostvaruje dugoročno partnerstvo pružanjem podrške i pomoći Zajednici Susret u njezinom djelovanju i ugledu.

 

Više pročitajte na: http://www.businessin.hr/vijesti/9-vijesti/3077-podrska-suradnji-u-podrucju-resocijalizacije-i-zaposljavanja-lijecenih-ovisnika

Preuzimanje priloga:

  • Slika (222 Preuzimanja)
  • PDF (218 Preuzimanja)
Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Studeni 2018 23:36
(0 glasova)

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.