Mediji o nama

Mediji o nama

HOK Podrška suradnji u području resocijalizacije i zapošljavanja liječenih ovisnika

Danas je u prostorijama Hrvatske obrtničke komore potpisan Protokol o suradnji između Humanitarne organizacije Zajednica Susret, Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA te Hrvatske obrtničke komore.

Protokol ima svrhu pružanja podrške u području resocijalizacije i zapošljavanja liječenih ovisnika, korisnika terapijskih centara Zajednice Susret. Potpisnici protokola su gospođa Suzana Horvat Kutle (predsjednica Zajednice Susret) gospodin Esad Čolaković (glavni menadžer HUM-CROMA) i gospođa Violeta Jelić (glavna tajnica HOK-a).

Više pročitajte na linku: https://www.nacional.hr/hok-podrska-suradnji-u-podrucju-resocijalizacije-i-zaposljavanja-lijecenih-ovisnika/

Podrška suradnji u području resocijalizacije i zapošljavanja liječenih ovisnika

27.05.2017.   http://www.businessin.hr   

U petak, 26. svibnja  potpisan je Protokol o suradnji između Humanitarne organizacije Zajednica Susret, Hrvatske obrtničke komore i Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA.

Cilj Protokola je senzibiliziranje stručne i poduzetničke javnosti, a i šire, za potrebe resocijaliziranih ovisnika kao stigmatizirane, potrebite skupine koja nakon završenog programa u terapijskim centrima Zajednice Susret ostaje teško zapošljiva i nadalje ranjiva skupina društva.
U duhu dobre svjetske korporativne prakse kompanija koje promoviraju i provode strategiju društvene i socijalne odgovornosti, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatsko udruženje poduzetnika i menadžera CROMA ovime izražavaju dobrovoljnost i socijalnu odgovornost kao svoju stratešku opredijeljenost, a potpisom Protokola o suradnji sa Zajednicom Susret, koja se bavi društveno korisnim i humanitarnim radom kroz integrativne terapijske i rehabilitacijske programe odvikavanja od ovisnosti, ostvaruje dugoročno partnerstvo pružanjem podrške i pomoći Zajednici Susret u njezinom djelovanju i ugledu.

Više pročitajte na: http://www.businessin.hr/vijesti/9-vijesti/3077-podrska-suradnji-u-podrucju-resocijalizacije-i-zaposljavanja-lijecenih-ovisnika

LAUDATO TV

Reportaža o radnoj akciji u terapijskom centru u Cisti Velikoj, povod 25.-ta obljetnica Zajednice Susret s ciljem da djelatnici, korisnici i volonteri zajedno pridonesu poboljšanju kvalitete života korisnika

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Ako ne promjenite postavke u svojem pretraživaču, tada se slažete s navedenim. Detaljnije

Prihvaćam!

Prvim korištenjem web lokacije smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i da ne koristite njezine sadržaje.

 

Zadržavamo pravo da izmijenimo izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. Uvjeti korištenja.
  2. Autorska i ostala prava intelektualnog vlasništva.
  3. Jamstva i uskraćivanje prava.
  4. Zaštita osobnih podataka, povjerljivost, kolačići (cookies).
  5. Promjene i prestanak važenja.