Mediji o nama

Mediji o nama

Zajednica Susret na edukaciji o zelenom okolišu

Edukacija je dio projekta „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“ KK.08.1.3.04.0051 koji je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva KK.08.1.3.04 Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije. Cijeli članak možete pročitati na linku.

https://www.maxportal.hr/vijesti/zagreb/zajednica-susret-na-edukaciji-o-zelenom-okolisu/

Zajednica Susret uskoro u obnovljenom savjetovalištu kroz projekt vrijedan više od 4 mil. kuna

EU projekt „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“ financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu natječaja „Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“. Cijeli članak možete pročitati na linku.

https://www.maxportal.hr/vijesti/zagreb/zajednica-susret-uskoro-u-obnovljenom-savjetovalistu-kroz-projekt-vrijedan-vise-od-4-milijuna-kuna/?fbclid=IwAR30g6zpBKcDPb6WAby7gsbQQqaL_iwCettCeaHkf79S9so8vOZWGtccoC4

Okrugli stol na temu "Novi dom - Prevencija institucionalizacije ovisnika"

Okrugli stol na temu „Novi dom - Prevencija institucionalizacije ovisnika“ održan je u četvrtak u Psihijatrijskom bolnici u Vrapču u organizaciji Doma za ovisnike ZAJEDNICA SUSRET i Klinike za psihijatriju Vrapče. 

Hvala medijima koji su izvještavali o Okruglom stolu:
 

Predstavljen projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku" u emisiji HRT-a "Dobro jutro Hrvatska"

U Hrt-ovoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska", Miroslava Rožanković, predsjednica Humanitarne organizacije "Zajednica Susret" i Ela Megla, mag.paed.soc., predstavile su projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku".

Projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku" će se provoditi u deset županija (Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Karlovačkoj, Varaždinskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Međimurskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj ) i Gradu Zagrebu.

Predstavljen EU projekt „Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku"

Humanitarna organizacija je u utorak, 07.07.2020., na Radio Sljemenu predstavila Eu projekt pod nazivom „Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku".

Projekt je počeo 15. travnja ove godine i trajat će 24 mjeseca, do 15. travnja 2022. godine. Vrijedan je gotovo milijun i pol kuna, a financiran je u stopostotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda.

Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" i KoHOM predlažu Radnu skupinu za Smjernice za liječenje opijatskih ovisnosti

“U povodu Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, a koji se svake godine obilježava 26.lipnja, Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ i  KoHOM (Koordinacija hrvatske obiteljske medicine), organizirali su Okrugli stol na temu  „Pristup liječenju ovisnika u ordinacijama obiteljske medicine“ u prostorijama Savjetovališta Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“ u Zagrebu.

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.