person_outline
search
  • Objavljeno
  • Pročitano 91 puta

Nastavak drugog ciklusa osposobljavanja za računalnog operatera

Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“, u sklopu projekta „Upoznaj me, nauči me, zaposli me!“ (kodni broj: UP.02.1.1.06.0005), nakon pauze zbog pojave epidemije bolesti COVID-19, nastavila je sa provedbom drugog ciklusa osposobljavanja za računalnog operatera u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Nova Gradiška.

Predavanje i samu edukaciju nastavilo je 11 korisnika Terapijskog centra Ivanovac koji su jedva dočekali da sa svojim profesorom i dalje nastave skupljati vrijedna znanja i vještine.

Po završetku osposobljavanja, polaznici će se samostalno služiti računalom, Internetom, e-mailom, pisati i obrađivati tekst u MS Word-u, izrađivati, čitati, obrađivati te postavljati formule u Excel-u kao i izrađivati prezentacije u PowerPointu.

Ovaj program omogućit će našim korisnicima da postanu konkurentniji na tržištu rada i da nakon izlaska iz terapijskog centra brže nađu odgovarajuće zaposlenje.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 23 Lipanj 2020 11:43
(0 glasova)

Lenta2

Ovaj je projekt odobren u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u okviru poziva Podrška socijalno uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. i financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.499.276,68 kuna, a koji traje od 01.09.2018. do 01.09.2020. Cilj projekta „Upoznaj me, nauči me, zaposli me!“ je povećati razinu znanja, vještina i kompetencija 30 nezaposlenih liječenih ovisnika o drogama kako bi im se olakšao pristup tržištu rada, smanjila socijalna isključenost i povećala zapošljivost, te ojačati kapacitete 20 stručnjaka za pružanje sustavne podrške liječenim ovisnicima o drogama prilikom uključivanja na tržište rada. Tijekom projekta Zajednica će redovito obavještavati o provedbi projektnih aktivnosti putem društvenih mreža i službene stranice www.zajednica-susret.hr.

 

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.