person_outline
search
  • Objavljeno
  • Pročitano 952 puta

Edukacija stručnjaka "Mentalnim zdravljem do tržišta rada"

U sklopu EU projekta Upoznaj me, nauči me, zaposli me! Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ organizira edukaciju za stručnjake pod nazivom „Mentalnim zdravljem do tržišta rada“ koja će se održati od 11. do 15. prosinca 2018. godine u prostoru zagrebačkog savjetovališta, II Cvjetno naselje 17a,Zagreb s početkom u 9 sati.

Edukacijska grupa će uz  predavanja i diskusiju unaprjeđivati svoja postojeća znanja i povećati kompetencije rada s korisničkom ciljanom skupinom.

Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ od 1. rujna 2018. godine provodi projekt Upoznaj me, nauči me, zaposli me! uz potporu Europskog socijalnog fonda (Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru natječaja Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina) u 100% iznosu od 1.499.276,68 kuna. Projekt će se provoditi 24 mjeseca  s ciljem povećanja razine znanja, vještina i kompetencija za 30 nezaposlenih liječenih ovisnika i beskućnika kako bi im se olakšao pristup tržištu rada, smanjila socijalna isključenost i povećala zapošljivost, te za 20 stručnjaka koji rade s tom ciljnom skupinom, a s ciljem povećanja njihovih znanja i kompetencija.

Prvi edukacijski ciklus održat će dr. med. Ivan Ćelić, specijalist psihijatar koji ima dugogodišnje iskustvo rada s ovisnicima, zaposlen u Klinici za psihijatriju Vrapče kao pročelnik Zavoda za dualne poremećaje. Sudjelovanje u edukaciji je besplatno.

Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ omogućit će  sudjelovanje za najmanje 10 sudionika u ovoj edukaciji. Sudionici edukacije su stručnjaci koji rade s nezaposlenim osobama pripadnicima marginaliziranih skupina (ovisnici i beskućnici).

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 02 Svibanj 2019 10:50
(0 glasova)

Lenta2

Ovaj je projekt odobren u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u okviru poziva Podrška socijalno uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. i financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.499.276,68 kuna, a koji traje od 01.09.2018. do 01.09.2020. Cilj projekta „Upoznaj me, nauči me, zaposli me!“ je povećati razinu znanja, vještina i kompetencija 30 nezaposlenih liječenih ovisnika o drogama kako bi im se olakšao pristup tržištu rada, smanjila socijalna isključenost i povećala zapošljivost, te ojačati kapacitete 20 stručnjaka za pružanje sustavne podrške liječenim ovisnicima o drogama prilikom uključivanja na tržište rada. Tijekom projekta Zajednica će redovito obavještavati o provedbi projektnih aktivnosti putem društvenih mreža i službene stranice www.zajednica-susret.hr.

 

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.