person_outline
search
Radionice jačanja samopouzdanja i povećanja motiviranosti
Evaluacija radionice samopouzdanja i motivacije
  • Objavljeno
  • Pročitano 317 puta

Radionice jačanja samopouzdanja i povećanja motiviranosti

Radionice jačanja samopouzdanja i povećanja motiviranosti provodile su se u TC Ivanovac (1.-3.5.2019.; 20.-22.5.2019.) i u TC Cista Velika (8.-10.5.2019.), a vodila ju je mr. psihologije Bernardica Juretić Rožman.

U tri navedene grupe sudjelovalo je ukupno 42 korisnika.

 

Zadovoljstvo sadržajem radionica je vrlo visoko – 48% korisnika je izrazito zadovoljno te je isti broj zadovoljan, dok se 4% korisnika izrazilo da su ni zadovoljni niti nezadovoljni.

Voditeljicom i načinom vođenja izrazito je zadovoljno 60% korisnika, 38% je zadovoljno dok je njih je 2% ni zadovoljno niti nezadovoljno.

Svojim doprinosom na radionici izrazito zadovoljno izjasnilo se 19% korisnika, zadovoljnih je 20%, 13% nije ni  zadovoljno niti je nezadovoljno, a 2% je nezadovoljno.

Posebno korisnim smatraju potporu i razumijevanje voditeljice, savjete koje su dobili tijekom radionice, strpljenje voditeljice, iskustvo koje im je prenosila, teme, konstruktivne odgovore na pitanja. Izjasnili su se da bi promijenili trajanje radionica jer smatraju da bi one trebale trajati više dana, održavati se češće, a  jedan korisnik naveo je u evaluaciji kako bi najradije promijenio sebe.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 03 Rujan 2019 08:42
(0 glasova)

Lenta2

Ovaj je projekt odobren u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u okviru poziva Podrška socijalno uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina. i financiran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.499.276,68 kuna, a koji traje od 01.09.2018. do 01.09.2020. Cilj projekta „Upoznaj me, nauči me, zaposli me!“ je povećati razinu znanja, vještina i kompetencija 30 nezaposlenih liječenih ovisnika o drogama kako bi im se olakšao pristup tržištu rada, smanjila socijalna isključenost i povećala zapošljivost, te ojačati kapacitete 20 stručnjaka za pružanje sustavne podrške liječenim ovisnicima o drogama prilikom uključivanja na tržište rada. Tijekom projekta Zajednica će redovito obavještavati o provedbi projektnih aktivnosti putem društvenih mreža i službene stranice www.zajednica-susret.hr.

 

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.