Zajednica Susret

Zajednica Susret

email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni sastanak "Postupanje prema djeci u sukobu sa zakonom u vezi s njihovom konzumacijom ili ovisnošću o drogi"

Putem ZOOM aplikacije 30. ožujka 2021. održali smo stručni sastanak u organizaciji s Udrugom sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjak za djecu i mladež, a na temu "Postupanje prema djeci u sukobu sa zakonom u vezi s njihovom konzumacijom ili ovisnošću o drogi."
Sudjelovalo je ukupno 15 sudaca i stručnih suradnika iz različitih gradova i županija Hrvatske, koji su međusobno podijelili primjere iz prakse i problematiku s kojom se susreću.

Informiranje i povezivanje stručnih suradnika koji rade s djecom i mladima dio je aktivnosti projekta Benjamin financiranog od Ministarstva zdravstva.

Predstavljen projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku" u emisiji HRT-a "Dobro jutro Hrvatska"

U Hrt-ovoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska", Miroslava Rožanković, predsjednica Humanitarne organizacije "Zajednica Susret" i Ela Megla, mag.paed.soc., predstavile su projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku".

Projekt "Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku" će se provoditi u deset županija (Zagrebačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Karlovačkoj, Varaždinskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Međimurskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj ) i Gradu Zagrebu.

Pretplati se na ovaj RSS feed

Puni naziv: Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“

Adresa: Zagreb II. Cvjetno naselje 17A

Skraćeni naziv:  Zajednica Susret

OIB: 57535412801

Žiro račun: Privredna banka Zagreb d.d., IBAN: HR80 2340 0091 1107 5539 2

e-mailzagreb@zajednica-susret.hr

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.